PRE GODINU I PO DANA MALA LOLA (12) JE SILOVANA I UBIJENA: Otkriveni najnoviji detalji o GLAVNOJ OSUMNJIČENOJ
Ubijena Lola, Foto: Facebook/Delphine Daviet

jeziv zločin

PRE GODINU I PO DANA MALA LOLA (12) JE SILOVANA I UBIJENA: Otkriveni najnoviji detalji o GLAVNOJ OSUMNJIČENOJ

Upravo je zbog toga postojala sumnja da je devojka psihički obolela i ona je odvedena na medicinsku procenu u psihijatrijsku bolnicu

Objavljeno: 12:46h

Mala Lola (12) je 14. oktobra 2022. godine doživela najstrašniji scenario kada je kidnapovana, silovana i ubijena u 19. arondismanu Pariza. Protiv glavne osumnjičene, D. B. (26) podinuta je optužnica i određen joj je istražni zatvor, ali slučaj nakon 18 meseci i dalje stoji.

D. B. je u pritvoru bila izuzetno agresivna, udarala je glavom o zidove, pretila je čuvarima i obrijala kosu sa glave. Upravo je zbog toga postojala sumnja da je devojka psihički obolela i ona je odvedena na medicinsku procenu u psihijatrijsku bolnicu.

Šesnaest meseci kasnije utvrđeno je da D.B.. nema psihički poremećaj i dijagnostikovan joj je "visok psihopatski narcisoidni poremećaj". U pitanju je visoko mišljenje o sebi kao i sklonost ka manipualaciji u cilju konfuzije svog sagovornika. Takođe, izveštaj je pokazao sklonost ka patološkom laganju i "odsustvo empatije i krivice".

Francuska policija/Ilustracija
Francuska policija/Ilustracijafoto: Nicolas Liponne / AFP / Profimedia

Kada je odvedena na mesto kako bi policijskim istražiteljima opisala kako je počinila ubistvo, D.B. nijšta nije rekla. Motiv zločina je i dalje nepoznat, iako je mlada žena priznala ubistvo.

D.B. još uvek koristi "kartu" nevinosti, a očekuje se da suđenje počne u narodnom periodu. Sve do tada biće biti smeštena u istražnom zatvoru.

Ubistvo male Lole Davijet potreslo Evropu

Kobnog 14. oktobra, otac i majka čekali su da njihova Lola stigne kući iz škole. Kamere su je snimile kako oko 15 časova ulazi u zgradu, ali do stana nikad nije stigla. Zabrinuti što je nema, roditelji su krenuli da je traže. Kako nisu uspeli da joj uđu u trag u 17 časova su alarmirali policiju.

Usledila je opsežna potraga za devojčicom, a oko ponoći stigle su najgore vesti - mala Lola je pronađena mrtva.

Lolu je, ispostaviće se kasnije, mučila i ubila sestra komšinice iz zgrade. Dabija B., rodom iz Alžira, koja je privremeno živela u stanu sestre Frihe B., zgrabila je devojčicu kada je malena ušla u zgradu. D.B. ju je odvukla do sestrinog stana, gde ju je zaključala, mučila, seksualno zlostavljala i na kraju ubila. Telo je potom spakovala u kofer i napustila zgradu.

Žena osumnjičena za ubistvo Lole
Žena osumnjičena za ubistvo Lolefoto: Facebook/Delphine Daviet

Prvo je otišla kod prijatelja, a kada je shvatila da tamo neće moći da ostane, taksijem se vratila sa koferima do zgrade. Frihu je pozvala da siđe da joj pomogne sa prtljagom, što je ova odbila, te je Dabija kofer sa Lolinim telom ostavila kraj zgrade. Ubrzo je stigao poziv koji je sledio sve. Beskućnik je javio policiji da je u koferu našao telo devojčice.

Obdukcija je pokazala da je devojčica preminula od posledica gušenja. Dete je bilo mučeno i imalo je brojne rane po ramenima i leđima, kao i tragove udaraca po licu.

Johan Daviet, otac male Lole Davijet iznenada je preminuo u 49. godini nakon godinu dana od svirepog ubistva njegove ćerke od srčanog udara.

Bonus video:

01:36

UBIJENA DESETOMESEČNA BEBA: Palestinci žele mir, ALI IMAJU DVA PROBLEMA! Vitorović analizira: Kako će izgledati nastavak rata?

(Espreso/Telegraf/A.Đ./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.